Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014
Για κάθε Πολύτεκνη Οικογένεια της Ανατολικής Αττικής

Αγαπητοί Πολύτεκνοι Γονείς ,
Η Ομάδα οργάνωσης της Ίδρυσης Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, σας προσκαλεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο « Άρτεμις » που βρίσκεται στην οδό Γιαννάκη 2, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Αττικής, να παρευρεθείτε στην Ιδρυτική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής με την Ιδιότητα του Ιδρυτικού Μέλους, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).
Όπως γνωρίζετε, οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνουν τα τελευταία χρόνια οι πολύτεκνες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής, καθιστούν δύσκολη, έως ακατόρθωτη πολλές φορές, την εξυπηρέτησή τους από τους ήδη υπάρχοντες Συλλόγους Πολυτέκνων, που εδρεύουν στο κέντρο της Αθήνας.
Με την Ίδρυση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, οι πολύτεκνες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής θα έχουν πλέον την δυνατότητα να πράττουν, να δρουν και να δραστηριοποιούνται, σε θέματα που τις αφορούν, προασπίζοντας τα συμφέροντά τους, κοντά στο σπίτι τους.
Η παρουσία σας στην Ιδρυτική Συνέλευσης. είναι προς όφελος όλων των πολύτεκνων οικογενειών της Ανατολικής Αττικής, ώστε με βάση την διαδικασία, να Ιδρυθεί ο Σύλλογός μας.

Κατά την διάρκεια της Ιδρυτικής Συνέλευσης, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν Παιδική Ταινία.


Δικαιολογητικά:
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
Επικυρωμένο Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα : 2299112133 & 6970078770

Με εκτίμηση,
Η Υπεύθυνη της Ομάδας Οργάνωσης
Ζωή Ξυράφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου