Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Συμμετοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας στο πρόγραμμα Make a Wish - Κάνε μια Ευχή Ελλάδος

Αγαπητοί γονείς, 

Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας κατά την περασμένη σχολική περίοδο, που είχε ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση της ευχής της μικρής Αγγελικής, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε κι φέτος στο πρόγραμμα ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ 2021-2022 του Make a Wish - Κάνε μια Ευχή Ελλάδος. Σκοπός μας είναι να χαρίσουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, σε ένα άλλο παιδί αυτή τη φορά, χαμόγελο και αγάπη. 

Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και ευχές!!! Το κόστος του κάθε αστεριού μαζί με το αναμνηστικό βραχιολάκι είναι 2 ευρώ. Τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν μια ευχή στην καρδιά που βρίσκεται στο κέντρο του αστεριού, η οποία θα αφαιρεθεί και θα αποσταλεί στα παιδιά του Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος, ώστε να αντλήσουν δύναμη και αγάπη. 

Τα αστεράκια έχουν φτάσει ήδη στο σχολείο και από αύριο, όσα παιδιά επιθυμούν, θα μπορούν να απευθύνονται στην κυρία Χρύσα. 






Επίσης, το Make a Wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος παρακινεί τους μαθητές να αξιοποιήσουν δημιουργικά το αστέρι και να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς του ( ζωγραφικής και φωτογραφίας). 

Να σας επισημάνουμε ότι το σχολείο μας, την περασμένη σχολική χρονιά διακρίθηκε στην κατηγορία ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (στην κατηγορία αυτή διακρίνονται τα σχολεία που προμηθεύονται τον μεγαλύτερο αριθμό αστεριών στο σύνολο, αλλά και ανά μαθητή. 
Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου, ενώ όποιο παιδί επιθυμεί να συμμετέχει και ατομικά, μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς για να του δώσουμε το απαραίτητο υλικό.

Υποβολή συμμετοχών: 01/11/2021 - 31/01/2022
Ανάρτηση συμμετοχών: 15/02/2022 - 28/02/2022
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 31/03/2022
Βράβευση: Οκτώβριος 2022


Σας ευχαριστούμε,
Η Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου