Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          

  Οι εκπαιδευτικοί των τάξεων έχουν προγραμματίσει συναντήσεις με τους γονείς τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Α΄ τάξη           → Κάθε Πέμπτη στις 12:25
Β΄ τάξη            → την Τετάρτη 24/9 στις 12:25
Γ΄ τάξη            → αναμένουμε το Δάσκαλο
Δ΄ τάξη           → την Παρασκευή 3/10 στις 12:25
Ε΄ τάξη            → την Τρίτη 30/9 στις 12:25
ΣΤ΄ τάξη          → την Πέμπτη 25/9 12:25

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προσέλαβε την Παρασκευή 19-9-2014 εικοσιπέντε (25) αναπληρωτές Δασκάλους για την περιοχή της Α΄ Ανατολικής Αττικής. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής βρίσκεται στα  Γλυκά Νερά και καλύπτει τις περιοχές από το Γραμματικό μέχρι τη Λαυρεωτική και από τη Βούλα μέχρι το Πόρτο Ράφτη. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν έως και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 να αναλάβουν υπηρεσία για να τοποθετηθούν στις κενές θέσεις.
Η Διοίκηση του σχολείου υπενθυμίζει σχεδόν καθημερινά στη Διεύθυνση Πρωτ. Εκπ/σης το κενό που υπάρχει στην Γ΄ τάξη και ζητάει να καλυφθεί άμεσα. Επιπροσθέτως, ζητάει 2ο Δάσκαλο και Ειδικότητες για το Ολοήμερο Τμήμα, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις για παραμονή στο σχολείο μετά τη λήξη  του κανονικού ωραρίου (Σύνολο μαθητών 51).
Τέλος, έχουν ενημερωθεί για τις ελλείψεις μας, ώστε να συμβάλλουν στην κάλυψη το συντομότερο δυνατόν των κενών θέσεων, και άλλοι φορείς, όπως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ. Κερατέας, το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ανατολικής Αττικής «Κ. Σωτηρίου» και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς.
Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε το δάσκαλο για την Γ΄ τάξη. Παρόλα αυτά και για όλο το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικού, το σχολείο έχει φροντίσει να γίνονται κανονικά τα μαθήματα στη Γ΄ τάξη για να μη χαθούν πολύτιμες ώρες διδασκαλίας.


O Σύλλογος του 3ου Δ.Σ Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου