Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Δράση " Let's do it Greece"

Η δράση “Lets do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”  διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην χώρα μας με την  συμμετοχή 105 δήμων σε περισσότερα από 550 σημεία της επικράτειας. Μοναδικός σκοπός δεν είναι άλλος παρά η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα καθαριότητας του περιβάλλοντος  και κυρίως της νεανικής κοινότητας μιας και η φετινή θεματική είναι «Εθελοντισμός και Νεολαία» .

Για πρώτη φορά όλες οι εθελοντικές , πολιτιστικές ,περιβαλλοντικές, αθλητικές ομάδες καθώς και η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα των  δύο δημοτικών ενοτήτων ( Κερατέας , Λαύριου, Καμάριζας) του Δήμου Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» θα συμβάλλουν από κοινού   στον καθαρισμό της παραλίας του Θορικού στα σύνορα  δηλαδή των δύο πόλεων .

Αναλυτικά, την Κυριακή 29 Απριλίου  2018 στις 09:00 π.μ.  δύο ομάδες πολιτών η μια από το Λαύριο από την θέση Οξυγόνο και  άλλη από την Κερατέα από την παραλία του Αγίου Νικολάου καθαρίζοντας  όλη την  ακτογραμμή  χωρίς την παρέμβαση μηχανημάτων καταλήγοντας στην παραλία του Θορικού όπου θα λάβουν μέρος σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα. Συγκεκριμένα , θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο , αντιπτέριση, καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση  επί άμμου στην επιφάνεια της γλίστρας και στην παραλία του Θορικού.
Για την διευκόλυνση σας θα  υπάρχουν πούλμαν που θα ξεκινήσουν την Κυριακή  στις 08:30 π.μ. από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κερατέας Ιωάννης Μέγγουλης για την παραλία του Θορικού. 

 Τέλος,  σας ενημερώνουμε ότι στα παιδιά θα παρέχουμε νερό ,χυμός και σάντουιτς.
Ευελπιστούμε στην καλή σας συνεργασία σε ένα θέμα αρκετά σημαντικό για την ανάδειξη της ομορφιά της πόλης μας.

Όσοι μαθητές του σχολείου μας ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη συγκεκριμένη δράση να το δηλώσουν στις δασκάλες των τάξεων ως την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου